2016-08-29 10:46:04• hírek • Szatmár.ro

Több mint ezren jártak két nap alatt a Smart Trafik standnál

A Szatmár.ro és az Autowebshop.ro a biztonságos közlekedést népszerűsítette a PMN-en.

Az elmúlt hetekben és napokban igencsak megemelkedett a halásos, vagy nagy anaygi kárral járó balesetek száma, ezért hírportálunk az Autowebshop.ro autós internetes árúházzal és a Szatmár Megyei Rendőrséggel partnerségben a hétvégén közlekedésbiztonsággal kapcsolatos rendezvényt szervezett a Partiumi Magyar Napok részeként a Kossuth Kertben. A Smart Trafik standnál nagy volt az érdeklődés, hiszen itt gyerekek és felnőttek is találtak magunknak kihívásokat és ízgalmas megmérettetést. Sokan pedig úgy indultak tovább, hogy most is tanultak valami újat a biztonságos közlekedésről.

A legkisebbeket kifestővel várták az Autowebshop.ro munkatársai. Természetesen ezeknek is a közlekedés volt a fő témája. A kicsit nagyobbak kipróbálhatták a rendőrség által biztosított részeg szemüveget is. Az ezzel kapcsolatos feladat az volt, hogy menjenek végig egy pályán - mondanunk sem kell, aki befejezte a feladatot, egyből megértette, hogy mekkora veszélyt jelent magára és a többi közlekedésben részt vevőre, ha valaki ittasan ül a volán mögé. A gyerekek láthatósági szalagokat vagy mellényt kaptak ajándékba, hogy könnyen észrevehetők és ezáltal nagyobb biztonságban legyenek kerékpározás közben.

A 18 év felettiekre egy autós teszt várt, amelyet ha helyesen töltöttek ki, akkor Autowebshopos árengedményt biztosító kupont kaptak, amit a népszerű, Szatmárnémeti székhelyű internetes áruházban vásárolva használhatnak fel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: